10 % korting in de maand september

Wilt u binnenkort uw huis verkopen en heeft u nog geen geschikte foto’s, dan kunt in de maand september profiteren van een 10% korting op het normale tarief.
Deze korting geldt niet op de eventuele extra bijkomende voorrijkosten (> 50km rondom Den Haag). Voor de tarieven kunt u hier klikken.

Voorjaar nog niet begonnen, ideaal moment fotograferen van uw huis laat nog op zich wachten.

De koude winterperiode houdt nog even aan. Dit heeft gevolgen voor de natuur en dus bloeit alles wat later als gewoonlijk. Toch is het interessant om alert te zijn.

Het voorjaar biedt voor uw te koop staande huis vaak ideale mogelijkheden om uw huis nog beter te presenteren. Wanneer de temperatuur gaat stijgen, is dat vrijwel direct in de natuur te merken en dus ook rondom uw huis. Dit is het moment om uw huis, tuin en directe omgeving te laten fotograferen. Bent u niet tevreden met uw huidige foto’s, omdat deze in de winter zijn gemaakt, dan adviseer ik u om opnieuw foto’s te laten maken. De eerste indruk die een eventuele koper krijgt, zijn vaak de foto’s van uw huis. Wanneer alles bloeit, komt uw huis bij de ge├»nteresseerde koper beter over, dan een foto gemaakt in de winter.

Gespecialiseerd in woningfotografie