Webdesign

Een goede website valt en staat met het bereiken van de doelgroep. Bij ons is elke website anders; bedacht en gebouwd voor de uiteindelijke gebruiker en met de uitstraling die bij uw organisatie past. Daarom denken wij vooruit!

Meedenken met de klant

Wildmountain.nl biedt full service web development aan. We werken voor opdrachtgevers die kwaliteit nastreven tegen zeer gunstige tarieven. Korte lijnen, flexibele opstelling en veel ervaring binnen verschillende disciplines zorgen voor een prettige samenwerking.

Investeren in een goede website

10 redenen om te investeren in een goede website:

1.Internet biedt de mogelijkheid om een grote doelgroep te bereiken;
2.Internet is een effectief medium om uw bedrijf en uw producten/diensten te promoten;
3.U hoeft niet op zoek te gaan naar klanten, zij vinden u wel;
4.Internet kan een grote opslagplaats zijn voor uw bedrijfs-, product-, personeels- en contactinformatie en eventuele financiële rapportages;
5.Internet kan als eerste contact dienen met uw klantenservice;
6.Internet is goedkoper dan een brochure en kan vaker en goedkoper worden aangepast;
7.Het verwijzen naar een website is vele malen sneller, dan het opsturen van een brochure;
8.Internet reduceert het papiergebruik;
9.Er zijn geen variabele mailing- en portokosten mee gemoeid;
10.Efficient en kosten effectief.

Advies en ontwerp

We adviseren u graag over alle aspecten op het gebied van webdesign. In een eerste gesprek analyseren we uw vraag en vormen we ons een beeld van uw wensen. In een tweede gesprek presenteren we u een ontwerp voor een oplossing. Wildmountain.nl kent de markt en is daarom in staat om up-to-date te adviseren.

Het visuele aspect van uw website is belangrijk – zeer belangrijk, maar Wildmountain.nl levert meer dan vormgeving. Wij zorgen er ook voor dat uw website technisch gerealiseerd kan worden. U kunt bij ons al een standaard webpagina laten maken voor EUR. 300,-.

Zoals er meerdere wegen naar Rome leiden, zijn er meerdere programmeertalen waarmee websites gebouwd kunnen worden. Die diverse talen hebben elk hun eigen voordelen en specifieke toepassingsmogelijkheden. Wildmountain.nl heeft gedegen kennis van meerdere programmeertalen. Dat biedt ons de mogelijkheid die taal te gebruiken die het beste past bij uw specifieke wensen.

Graag geven wij u hieronder enkele voorbeeldprijzen:

Webpagina Middel website Grote website
Aantal pagina’s 1 2-10 >10
Aantal foto’s <11 >10 >20
Aantal scripts 0 1-5 >5
Menu/navigatie Ja Ja
Advies domeinregistratie Gratis Gratis Gratis
Advies Webhosting Gratis Gratis Gratis
Prijs vanaf EUR 300,- EUR 600,- EUR 950,-

Onderhoud

Om de kwaliteit van uw website te bewaken, bieden wij u diverse mogelijkheden aan. Allereerst is het mogelijk een permanent onderhoudscontract af te sluiten. Tegen een vast bedrag nemen wij u alle lasten uit handen. Voor een bedrag vanaf slechts EUR 20,– per maand verzorgen wij alle tekstuele aanpassingen aan uw website. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid van frequent onderhoud aan. Op afroep, tegen een afgesproken uurtarief onderhouden wij uw site.